Breaking News

Metallica na Jelen Live-u zapalila Ušće!

Američka hevi metal legenda, bend Metallica, u organizaciji Jelen Live-a i Beogradske Arene, održao je svoj drugi beogradski koncert i pred trideset hiljada najvećih poklonika metala na Ušću priredio veličanstveni muzički i scenski spektakl!!!

Beograd je 8. maja pretvoren u pravu prestonicu hevi metala, a hiljade ljudi u Metallica i Machine Head majicama su već od otvaranja kapija u popodnevnim časovima preplavili Ušće.

Bend Gojira pobrinuo se za „zagrevanje“ mnogobrojne publike, pristigle iz mnogih gradova širom Srbije i inostranstva. Grupa Machine Head usijala je atmosferu pred izlazak Džejmsa, Larsa, Kirka, Roberta i Gira na impozantnu scenu pred oduševljenu publiku.

Jelen Live promoter koncerta i zakleti ljubitelj metal zvuka, glumac i producent Goran Kičić, članovi bendova Block Out, Darkwood Dub, E-Play, Đule Van Gog, Inspektor Blaža, Milan Strongmen, kao i mnoge druge poznate ličnosti u VIP loži, uživali su u nastupu kraljeva električnih gitara!

Evropsku turneju posvećenu dvadesetogodišnjici čuvenog „Black albuma“ Metallica je započela samo dan ranije koncertom u Pragu, a trideset hiljada najvećih poklonika hevi metal zvuka po prvi put je bilo u prilici da uživa u izvođenju svih pesama sa ovog albuma koje je bend odsvirao obrnutim redosledom – od poslednje do prve, i tako posebno iznenadio publiku.

Beograd je doživeo pravi heavy metal spektakl za pamćenje!

Nezaboravnim koncertom Metallice, Jelen Live još jednom je ispunio svoj cilj i omogućio vrhunski muzički ugođaj svim poklonicima dobrog piva i najboljeg rock i metal zvuka! U svojoj sedam godina dugoj tradiciji, Jelen Live postao je jedan od najpoznatijih domaćih rok muzičkih događaja, u kojem je uživalo više desetina hiljada poklonika gitarskog r’n’r zvuka. Prepoznatljiv imidž po obezbeđivanju interesantnih domaćih, regionalnih i stranih izvođača doprineo je da Jelen Live bude upisan na svetsku koncertnu mapu, kao nezaobilazno mesto svetskih zvezda i odličnog provoda!

Nema komentara »