Jelen Live dovodi Guns N’ Roses – prvi put u Srbiji!

09.07.2010

Peti Jelen Live festival dovodi američki hard-rock bend Guns N’ Roses koji će nastupiti u Beogradskoj areni, 23. septembra 2010. godine, sa početkom u 21.00 čas. Ovo je prvi put da će Beograd ugostiti Guns N’ Roses, jednu od najpopularnijih grupa svih vremena!

Guns N’  Roses je bend koji je, krajem 80-ih i početkom 90-ih godina, obeležio muzičku scenu brojnim hitovima i nezaboravnim koncertima širom sveta. Bend je izdao šest studijskih albuma, koji su prodati u preko 100 miliona primeraka. Posle više od decenije, Guns N’ Roses kreću na svetsku turneju, u okviru koje posećuju i Beograd u okviru Jelen Live muzičkog festivala.

Za atmosferu pred koncert Guns N’ Roses, pobrinuće se kanadski rok bend DANKO DŽONS (Danko Jones). Danko Džons postoji od 1996. godine i poznat je kao žestok koncertni bend koji obično deli scenu sa Guns N’ Roses, Motorheadom i Sepulturom a 2002. godine “The Rolling Stones” im je poverio otvaranje njihove svetske turneje “40 Licks” 2002. godine.

U svojoj petogodišnjoj tradiciji, Jelen Live festival postao je jedan od najpoznatijih domaćih rok muzičkih događaja. Imidž prepoznatljiv po obezbeđivanju interesantnih domaćih, regionalnih i stranih izvođača, organizacioni tim Jelen Live-a potvrdio je i ove godine dovođenjem legendarnih Guns-a!

Pokrenut 2006. godine, Jelen Live festival ugostio je brojne domaće i svetske ikone od Ian Browna, Happy Mondays, Garry Moore, Darka Rundeka, Dado Topića, Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Darkwood Dub, Let 3, Hladno pivo, Plejboj, Obojeni Program, Marčela, Iggy and The Stooges, Dinosaur Jr, The Lemoheads, The Rakes, The Fall, Echo & The Bunnymen, Električni orgazam, Majke, Jarboli, Repetitor, Hypnotized, Strip i mnogi drugi. Tokom četiri godine postojanja, na Jelen Live-u je uživalo više desetina ljubitelja gitarskog rock zvuka, a festival je upisan na svetsku koncertnu mapu, kao nezaobilazno mesto svetskih zvezda i odličnog provoda.

Ulaznice za koncert na koji se čeka deceniju, mogu se naći u prodaji po sledećim cenama: 3100, 3450, 4450, 4950 i 5450. Karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, „Ušće“ Šoping mol, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.comwww.tickets.rs

Budite deo Jelen rock vibracija!

Napišite komentar

Upozorenje: Moderacija komentara je uključena, vaš komentar se neće pojaviti dok ga urednik ne odobri.