Jelen pivo

Jelen je snažan i prepoznatljiv domaći brend, čiji kredibilitet počiva na pivarskom iskustvu dužem od dva i po veka.

Stari prijatelj - čiji zov čujemo kad se zaželimo zabave i druženja sa dragim ljudima. Inspiracija i pokretač naših okupljanja. Zov tradicije i zajedništva, koje se neprekidno učvršćuje - već 260 godina.

cover image
decor image
 • product image

  Jelen limenka

  Praktično pakovanje koje svojim modernim dizajnom pleni pažnju.

 • product image

  Retro flaša

  Dobro poznati ukus u pakovanju koje odslikava bogato nasleđe i sećanja na sve lepe trenutke provedene u zajedničkom druženju.

 • product image

  Staklena Flaša

  Klasičan izbor ljubitelja piva, nezaobilazni deo društvenih okupljanja.

 • media image

  Priča o Jelen Pivu

  Jelen Pivo - sinonim za 260 godina dugu tradiciju Apatinske pivare. Koji su to atributi Jelen piva? Prvi utisak - zlatna boja koja se preliva daje pivu lakoću i mami nas u toplim letnjim danima, kao zov prijatelja. Pena lagano ispušta pivsku aromu - blagi ukus hmelja vuče nas da se dublje prepustimo ovom autentičnom, hedonističkom putovanju. Pun ukus piva koji osećamo na nepcima podržan je suptilnom notom prijatne gorčine i blagom gaziranošću. Njegova gorčina je dovoljno jaka da nas podseti da pijemo pivo sa stavom, ali ne i suviše oštra da bi dominirala celokupnim utiskom. Bazu ukusa izgrađuje jaki gorki hmelj, upotpunjen aromatičnim hmeljom, pažljivo odabranim kako bi odgovarao željenom profilu. Ova delikatna kombinacija ukusa postiže se zahvaljući proizvodnji baziranoj na 260 godina iskustva, znanja i pivarske tradicije.